Verder winkelen
2022-01
  • Special #1: Nieuws- en Tests 2022

    Het oudste motormagazine van Nederland uit 1913, heeft een speciale uitgave gewijd aan Nieuws & Tests. Het magazine -132 pagina's dik - duidt al het motorfietsnieuws van 2022 en biedt aansluitend de verslagen van uitgebreide testsessies die door professionele testredacteuren zijn uitgevoerd. De motorfietstest zijn verlevendigd met foto's van Europese topfotografen. Met de Motor Magazine Special Nieuws & Tests bij de hand kunnen motorrijders zich inleven en voorbereiden op de aankoop van hun nieuwe motorfiets.

    Niet alle motorrijders zijn even goed ingevoerd in de motorwereld. Vooral motorrijders die aan het begin staan van hun motorcarrière zijn naarstig op zoek naar meer informatie over motorfietsen. Dat laat niet verlet dat ervaren motorrijders het magazine links moeten laten liggen. Met 17 tests van 2022-motorfietsen is het magazine ook voor deze motorrijders een bron van inspiratie en vermaak.

    Eind 2021 werden traditiegetrouw weer veel nieuwe motorfietsen geïntroduceerd. Ruim een derde van het magazine is gewijd aan motoren die op het punt van levering staan, maar door de testredacteuren van Motor.NL nog niet zijn getest. Deze nieuwe motorfietsen zet het magazine in de etalage en worden voorzien van duiding en specs.

    Overigens was 2021 een topjaar voor motorfietsfabrikanten. Nooit eerder werden er wereldwijd zoveel nieuwe motorfietsen verkocht. Voor 2022 zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

MotorMagazine 2022-01

21-01-2022*

€ 7.99

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!