PERSWIJN #2 komt 14 maart uit!
In Perswijn # 2 schrijft Ronald de Groot over de diversiteit en flexibiliteit van het Portugese Tejo en hij ontmoet na 30 jaar weer Bruno Prats. U leest over champagnemaker Monsieur Meunier en over Ferran Centelles, de voormalig sommelier van elBulli. U krijgt tips over Bordeaux 2017 en over nebbiolo.
Stefaan Soenen start een korte serie over adembenemend zoet: over bijna vergeten Duitse Riesling en Lars Daniëls vertelt over de meest voorkomende wijnmisser: kurk. In Bordeaux is weer een classificatie gehonoreerd en in Beaujolais zijn de eerste voortrekkers gesignaleerd die kwaliteit boven kwantiteit zetten. Verder vertelt Kees van Leeuwen over de geschiedenis van Penfolds Grange, een typisch Australische merkwijn.
Verder ruim 500 proefnotities Prosecco, Spätburgunder en Frühburgunder uit Duitsland en Oostenrijk, Viognier uit IGP’s, rode en witte Roussillon en rood en wit (deels) uit Sicilië.
En natuurlijk in PERSWIJN #2 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #2 is vanaf 14 maart verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.