Verder winkelen
201902
 • PERSWIJN #2 komt 11 maart uit!

  Perswijn #2 komt uit met veel informatieve en inspirerende artikelen. U leest het eerste verslag van de wijnreis die Ronald de Groot deze winter door Australië maakte en we praten u bij over de Bourgondische benadering van Châteauneuf en over de rol van Nebbiolo in Piemonte.

  Daarnaast informeren we over Bordeaux 2015 en 2016, over de pinot noir  van Ata Rangi in Nieuw-Zeeland en over de magische wijnen van Benoit Marguet. Lars Daniëls MW onderzoekt het fenomeen complexiteit in wijn en Magda van der Rijst voelde kenners aan de tand over natuurwijn.

  Verder ruim 500 proefnotities rood en wit uit Noord-Portugal, het oostelijke deel van de Middellandse Zee, Cru’s uit de zuidelijke Rhône en rood uit Zuid-Afrika (exclusief Syrah). 

  Kees van Leeuwen schrijft over eerherstel voor oude druivenrassen die in het Middellandse Zeegebied de klimaatverandering blijken te verdragen.

  En natuurlijk in PERSWIJN #2 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #2 is vanaf 11 maart verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201902

08-03-2019*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!