Verder winkelen
201804
 • PERSWIJN #4

  Als extra krijgt u bij dit nieuwste nummer van PERSWIJN #4 de Koopgids Voorjaar & Zomer 2018 met een selectie van de lekkerste wijnen voor nu.

  In het magazine leest u over de ‘vergeten’ druivenrassen die Lars Daniëls in Chili tegenkwam, vertelt Ronald de Groot over de toppers en dalers van Bordeaux 2017 en breken wij een lans voor de Nebbiolo’s uit Alto Piemonte. Verder artikelen over de Zuid-Afrikaanse wijnmakers van de Finlayson-dynastie, Olivier Krug, Cariñena en zijn bijzondere  terroirs, Crémand als concurrentie van Champagne,  Sauvignon-Sémillon en Elena Walch. In de serie Wijn houdt van België legt Stefaan Soenen Château Bon Baron onder de loep, Lars Daniëls vertelt over de sedimentaire gesteenten in de wijngaard en Kees van Leeuwen werpt een kritische blik op duurzame wijnbouw.

  Verder 500 geproefde en beoordeelde wijnen: Sauvignon Blanc buiten Europa, Chardonnay zuidelijk halfrond, Languedoc, witte Loire (m.u.v. Sauvignon) en Bordeauxprimeurs 2017.

  En natuurlijk in PERSWIJN #4 de vertrouwde columnisten, rubrieken, wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #4 is vanaf 11 juni verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201804

09-06-2018*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!