Verder winkelen
201803
 • In dit lentenummer van PERSWIJN #3  vertelt Stefaan Soenen over Vin de Liège en onderzoekt Lars Daniëls schist en leisteen in de wijngaard. We geven de wijnen uit Saint-Joseph de aandacht die ze verdienen en u leest waarom Montefalco Sagrantino niet voor beginners is. Verder hebben we artikelen over de eigenzinnige terroirchampagnes van David Léclapart, blends uit Brda, het ego van Bernhard Ott, echte Soave zoals het hoort, de balans tussen lokale en internationale druiven in Arribes, de Australische Pinot Noir en Kees van Leeuwen over de aromamode. Verder 500 geproefde en beoordeelde wijnen, Languedoc, Europese Sauvignon Blanc en rood uit Duitsland.

   

  En natuurlijk in PERSWIJN #3 de vertrouwde columnisten, rubrieken, wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #3 is vanaf 23 april verkrijgbaar in de winkels, bij onze ambassadeurs en online via www.perswijn.nl/webshop.

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201803

20-04-2018*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!