Verder winkelen
201801
 • PERSWIJN #1 komt uit met een artikel over Crazy Koen - een Belg in Elgin. Daarnaast bevat dit nummer o.a. Moulin-à-Vent - terug naar top, Cava - Crémant & andere bubbels en Romagna zonder Emilia. Verder zijn er weer 500 wijnen geproefd en beoordeeld waaronder Savoie & Jura, Bordeaux linkeroever, Lazio, Umbrië & Toscane, Crémant uit Frankrijk en Luxemburg en heerlijke Spaanse en Portugese mousserende wijnen. In de rubriek Aan Tafel serveren we wijn-spijscombinaties met zeebaars, hert, tortellini en kumquat. Natuurlijk ook in PERSWIJN #1 uw vertrouwde columnisten, rubrieken, nieuws en nog veel meer! 

   

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201801

25-01-2018*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!