Verder winkelen
201706
 • PERSWIJN #6 komt volgende week uit met zo’n 420 geproefde en beoordeelde wijnen. We proefden en beoordeelden onder andere 70 Chianti’s, 60 Chablis, 80 Beaujolais en meer dan 200 wijnen uit Portugal en Noordwest Spanje.

  Verder een artikel over de dynamiek en diversiteit van Champagne, de feiten en een beetje mysterie van terroir, wijnland Kroatië, pleidooi voor Pinot Gris en wijnreis Zaragoza. Kees van Leeuwen vertelt over de verdwenen chateaux van Saint-Emilion en Gerard Reijmer proeft diverse wijn-spijscombinaties met Beaujolais.

  Ook in PERSWIJN #6 de vertrouwde columnisten, rubrieken, nieuws en nog veel meer!

  PERSWIJN #6 is vanaf 2 september verkrijgbaar.

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201706

29-08-2017*

€ 9.95
 
*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!