Verder winkelen
201704
 • PERSWIJN #4 is uit met meer dan 400 geproefde en beoordeelde wijnen en maar liefst 85 speciaalbieren(!). We proefden en beoordeelden onder andere 120 Amarone’s en Ripasso’s, 80 wijnen uit Slovenië, Kroatië en Macedonië, 110 wijnen uit Friuli-Venezia Giulia en 115 wijnen uit Zuidoost-Frankrijk.

  Verder een artikel over de hotspot van wijnmaaktalent: Gabriëlskloof (Zuid-Afrika). Wijnmaker Kai Schätzel over Riesling als energiedrank.

  Daarnaast een bezoek aan Chassagne over de nieuwe generatie wijnbouwers, klimaatverandering, veranderende aroma’s en de neiging om Pinot Noir te rooien. In Barolo 2013 & Barbaresco 2014 geven we onze eerste indrukken van de nieuwe jaargangen. Verder o.a. Kees van Leeuwen (professor aan de landbouwuniversiteit van Bordeaux) over de rol van stikstof in de wijngaard. We konden verder niet om de hype heen dus we proefden & beoordeelden 85 speciaalbieren en gaan aan tafel voor een bier-spijsproeverij met Funs Pubben (Bierbrouwerij De Koningshoeven “La Trappe”).

  Ook in PERSWIJN #4 de vertrouwde columnisten, rubrieken, nieuws en nog veel meer!

  PERSWIJN #4 is vanaf 12 juni verkrijgbaar.

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201704

06-06-2017*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!