Verder winkelen
201702
 • Perswijn # 2 is uit en tot de rand gevuld met wijntips, en heel veel geproefde en beoordeelde wijnen en informatieve artikelen! Deze  editie bevat zo’n 400 Geproefd en Beoordeelde wijnen en we hebben als extra meer dan 300 proefnotities voor je klaarstaan van Bordeaux 2014! Daarnaast de nieuwe series: Wijnbouw in Nederland & Wijnmaken van maand tot maand. Verder o.a.: Bordeaux 2014:  Goed Klassiek! Het wilde noorden van Zuid-Afrika.. Het verhaal van de Rheingau. Kees van Leeuwen over Saint’Elites. Friuli blijft verbazen. Geproefd en beoordeeld o.a.: 200 Zuid-Italiaanse wijnen en 69x Pouilly-Fuissé en Saint-Veran, Mâconnais en Beaujolais wit en vele Catalaanse rode en witte wijnen. Verder uiteraard de vertrouwde columnisten, rubrieken en proefnotities en nog veel meer! Perswijn nummer 2 is vanaf 13 maart verkrijgbaar.

  Geproefd & Beoordeeld:

  • Witte Mâconnais & Beaujolais
  • Pouilly-Fuissé en Saint-Veran
  • Streekblends uit Catalunya
  • Wijnen uit Marche, Puglia en Abruzzo

  -Nieuwe serie: Nederland wijnland: stand van zaken

  -Nieuwe serie: Wijnmaken van maand tot maand (deel 2: maart)

  -Bordeaux 2014: Goed Klassiek

  - Zuid-Afrika. Het wilde noorden

  - Fruili blijft verbazen

  - Het verhaal van de Rheingau

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201702

07-03-2017*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!