Verder winkelen
201701
 • Perswijn # 1 is uit en tot de rand gevuld met wijntips, en vooral veel geproefde en beoordeelde wijnen en informatieve artikelen om 2017 goed mee te beginnen! Deze  editie bevat o.a. de series: Wijnbouw in Nederland & Wijnmaken van maand tot maand. Verder o.a.: Duurzame en diverse Nieuw-Zeelandse wijnen! Bijzondere eilandwijnen van Corsica & Sardinië. Nieuwe liefde: Chardonnay & Zinfandel uit Californië. De verschillende cru's van de Zuid-Rhône. De beste bubbels uit Italië. Geproefd en beoordeeld o.a.: witte Rioja: modern, lekker en gevarieerd en Chileense Carmenère. Verder uiteraard de vertrouwde columnisten, rubrieken en proefnotities en nog veel meer! Perswijn nummer 1 is vanaf deze week verkrijgbaar.

  Geproefd & Beoordeeld:

  • Bubbels uit Italië
  • Witte Rioja
  • Bijzondere wijnen van Corsica & Sardinië
  • Chardonnay & Zinfandel uit Californië
  • Chileense Carmenère
  • Cru’s van de Zuid-Rhone

  En nog veel andere onderwerpen o.a.:

  -Nieuwe serie: Nederland wijnland: stand van zaken

  -Nieuwe serie: Wijnmaken van maand tot maand

  -De duurzame ambities van Nieuw-Zeeland

  -Catalonië. Feest voor Levensgenieters

  -Grandes Vinos de San Pedro: Hoe Chileense wijnen blijven verrassen

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201701

28-01-2017*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!