Verder winkelen
201604
 • Editie 2016-04

  Wijngebied Etna Nord, de gespleten persoonlijkheid van Vinho Verde, hoe Duitsland weer salonfähig werd, wijnen uit de Hemel-en-Aarde vallei, Calabrië, Corbières, en China (!), Lars Daniëls MV over Méthode Cap Classique, interviews met Erica Verweijen en Frank Jacobs, en de vertrouwde columnisten, rubrieken en pagina's met proefnotities.


  Ook bij dit nummer:
  De Koopgids Voorjaar & Zomer 2016! Met deze gids wijzen wij u de weg naar de 101 beste wijnen voor de warmer wordende dagen en bij de zomerse maaltijd!
   

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201604

02-06-2016*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!