Verder winkelen
201506
 • Editie 2015-04

  Pure Sangiovese uit Toscane, Malbec uit Mendoza, Castell del Remei, Château de Berne, op wijnreis door San Fransisco, Lars Daniëls MV over Barbaresco, en natuurlijk onze vaste rubrieken 'Lekkere Trek', 'Winkelen', 'Het Einde!', onze vaste columns, en de vertrouwde pagina's proefnotities van Grüner Veltliner, Rode vin de pays, Rosé, Umbria wit en rood plus Toscane DOC(G) rood, en Tre Maestri van Toscane.

  Dit nummer heeft als supplement de Koopgids Voorjaar & Zomer 2015, met daarin 99 winnende wijnen en eervolle vermeldingen van het Perswijn Wijnconcours! Dé koopgids voor de warmer wordende dagen en bij de zomerse maaltijd!

 • Over Perswijn

  Wijnliefhebber op zoek naar informatie?


  U vindt alles over wijn in Perswijn...
  Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland.


  Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme, maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit.

  Het blad wordt zeer gewaardeerd om zijn objectieve en actuele wijninformatie. Voor elk nummer worden door een deskundig panel honderden wijnen kritisch geproefd. De proeverijen zijn 'blind', dat wil zeggen dat bij het proeven niet bekend is welke wijn in het glas zit. Pas na de proeverij wordt onthuld om welke wijnen het precies gaat. Dit resulteert in bondige proefnotities met heldere en onafhankelijke koopadviezen. De meest koopwaardige wijnen worden vermeld in de rubriek 'Geselecteerd'.

  Dus: met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

   

Perswijn 201506

04-06-2015*

€ 9.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!