Verder winkelen
2016-04
 • Inhoudsopgave editie 2016-04

  16  Graz, de hoofdstad van Stiermarken, is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een trendy hotspot. Op naar de oude stad met het jonge hart.
  26  De Romeinen verbouwden al wijn in Carnuntum. Op bezoek bij de wijnboeren van nu. Ligt het aan dat restje Romeins bloed in hun aderen dat ze zulke uitstekende rode wijnen maken?
  42  Fotoimpressie van deAlmabtrieb , het grootsteboerenfeest van Oostenrijk.
  50  De blauwe Donau, pittoreske stadjes, imposante burchten en abdijen en een bijna kitschig mooi landschap… Wandelen langs de Welterbesteig in de Wachau is romantiek puur.
  66  Zodra de zon schijnt, lokt het de inwoners van Wenen naar de Heurigen aan de rand van de stad. Wij tippen de mooiste lokalen met de lekkerste wijnen.
  73  Vrijwel nergens in Europa wordt zo veel pompoen verbouwd als in Oostenrijk. Typisch regionale recepten met de veelzijdige herfstgigant.
  80  Made in Austria:Riedel: Hoe het familiebedrijfuit Kufstein groot,groter en grootst werd dankzijde zoektocht naar het ultiemewijnglas.
  84  Wijnschrijver Mariëlla Beukerover GrünerVeltliner,Oostenrijks populairstewitte wijn.
  88  LandhausBacher in de Wachauis een culinair instituut,Wat een geluk dus, dat chefThomas Dorfer verliefdwerd op de dochter des huizes.

  En verder…
  6 Historische attractie Romeins Carnuntum 9 Trips & Tips 15 Beeld van herkenning Würstelstand 36 Tonhof Kunstkolonie38 Zien & Doen 49 Column Taal & Mores Ab Hof 63 Design & Lifestyle Moois uit Oostenrijk 79 GastcolumnExpeditieSchartlkopf 92-96 Second Home Beurs 97 Thuis in Oostenrijk 98 Volgend nummer & colofon 99 Word abonnee
   

Oostenrijk Magazine 2016-04

29-08-2016*

€ 5.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!