Verder winkelen
2016-02
 • Inhoudsopgave editie 2016-02

  De tweede editie van Oostenrijk Magazine, een nieuw lifestyleblad over vakantie vieren in Oostenrijk, ligt nu in de winkel. Met daarin onder meer aandacht voor de trend in Oostenrijk onder jongeren om weer vaker een dirndl te dragen. Want: ‘We vinden het gewoon sexy.’  Verder in dit nummer een verhaal over de beroemde Sacher-Torte en aandacht voor de Disney-film Bambi, gebaseerd op een verhaal van een Oostenrijkse auteur.

  Uiteraard staan er weer volop reisreportages in deze tweede editie van Oostenrijk Magazine, zoals een wandelvakantie in Montafon en een culinaire reis door Stiermarken.

  Met korting naar Wenen
  In de stedentrip Wenen is er speciale aandacht voor de Jugendstil-gebouwen die architect Otto Wagner voor de stad ontwierp. En lezers van Oostenrijk Magazine vliegen met 20% korting naar Wenen als ze vóór 10 juni 2016 boeken bij myAustrian.

  Oostenrijk Magazine verschijnt vijf keer per jaar. De komende edities liggen naar verwachting op 10 juni, 26 augustus en 11 november 2016 in de winkel. Wie vóór 1 juli een abonnement neemt op Oostenrijk Magazine, maakt kans op mooie cadeaus zoals een navigatiesysteem van Garmin, een voucher voor een wandelvakantie van Wanderdörfer, een Capitool Reisgids, een wijnpakket of een workshop strudelmaken.
   

Oostenrijk Magazine 2016-02

11-04-2016*

€ 5.95

*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!