Verder winkelen
2022-4
 • MUSIC EMOTION April 2022
  Vanaf deze week ligt het april nummer van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

  Neem een abonnement

  https://webforms.spabonneeservice.nl/DefaultForm/ShowForm/0?ME5374menu
  of bestel een los exemplaar: https://quartz.spabonneeservice.nl/SingleIssue/Index/?publicationId=MSE23af3h

  Deze editie staat weer vol met testen:
  Luidspreker: Veddan Atom - Een nieuwe kijk op luidsprekers     
  Geïntegreerde versterker: Marantz Model 40n - Een Marantz voor muziek én de tv: met de Model 40n presenteert Marantz een ‘betere’ stereoversterker die heel wat anders is dan voorgaande high-end toestellen van het merk. Het is een interieurvriendelijke alleskunner, met zowel streaming, HDMI-ARC als veel ingangen aan boord. Het kan dus heel veel - maar doet de Model 40n dat alles ook goed?
  Luidsprekers: Paradigm Founder Series - Een nieuw paradigma: Paradigm introduceerde recent de Paradigm Founder Series. Een reeks van zes modellen met de naam ‘Founder’, omdat een van de oorspronkelijke oprichters van Paradigm terugkeerde naar het bedrijf. Voor deze review zijn vier luidsprekersets beluisterd. HOBO hifi Den Haag bood de winkel aan met de Paradigm weergevers en alle mogelijke versterkers, bronnen, luisterruimtes en accessoires. Op de valreep net weer open na de lockdown, dus nagenoeg geen klanten over de vloer en vrij spel om de meest optimale sets samen te kunnen stellen.
  Luidspreker: JK Acoustics Reference III - Top high-end voor mid-fi prijzen
  Mono eindversterkers: JK Prestige Mono Amps
  Arpeggio-Acoustic.nl Opus 1 - zoektocht naar werkelijkheidsweergave
  Kabel: CrystalConnect - by Crystal Cable Monet RCA interconnect - Een weergaloos kleurig audio palet
  alles-in-een draadloze speaker: Sonus faber Omnia - Een streepje design en veel luisterplezier: Sonus faber staat voor ambachtelijk Italiaans design en luidsprekers die uitblinken qua muzikaliteit. Met de Omnia presenteert het een alles-in-een draadloze speaker die je ook nog eens kunt verbinden met je tv. Of je platenspeler. Want veelzijdig is de Omnia wel.

  Productnews: Bowers & Wilkins Panorama 3 en dCS Ring DAC APEX    

  Report: The Cost is No Object Show - Wij hebben jullie gemist! Bij Alpha High End waren ze maar al te blij om na twee jaar afwezigheid opnieuw een Cost is No Object Show te organiseren. Zo blij zelfs dat ze het evenement over twee weekends spreidden: op 26 en 27 februari in Brasschaat, op 6 en 7 maart in Brussel.
  KEF Blade One Meta - Eerste kennismaking KEF Blade One Meta

  Reviews: Muziektips Theo Wubbolts en Ruud Jonker: Diverse (sa)cd/lp-recensies
  Column: Evolutie deel 2

  Show: iEar’ invites… Vivid Audio: iEar organiseert op 8 en 9 april demonstraties in samenwerking met importeur Terrason Audio, Grimm Audio, Mola Mola en Halcro.

   

Music Emotion 2022-4

01-04-2022*

Prijs: € 6.45


*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!