Verder winkelen
2021-01
 • Editie 2021 01

  ·      Maagdelijke stranden, idyllische baaien en schilderachtige dorpen: Menorca is een paradijsje midden in de Middellandse Zee. Dit kleine zusje Mallorca en Ibiza is dé plek om deze zomer even alles te vergeten en lekker te genieten van zon, zee en strand. 

  ·      Instagrammer Chloë Sterk ging op avonturier in de provincie Granada: bergbeklimmen, sneeuwwandelen, de lekkerste tapas eten en door het Alhambra dwalen. Wat Chloë betreft is Granada dé bestemming van 2021.

  ·      Reisjournalist Karin Anema verkende de Canarische Eilanden op de fiets. In deel 1: vulkaaneiland Lanzarote en het idyllische La Graciosa.

  ·      Luna Zegers zwierf met de camper door het binnenland en bezocht steden als Teruel, Albarracín en Cuenca maar ontdekte ook de waanzinnig mooie natuurgebieden.

  ·      Fotograaf Jolande Schotten ging op pad met herders uit Navarra die ieder jaar in de lente met hun schapen naar hooggelegen weiden in de Pyreneeën trekken om in het najaar weer terug te lopen naar het lagergelegen zuiden. 

  ·      Jaap Scholten ontdekte fantastische bodega’s op bergtoppen in Galicië waar ze de geweldige Ribeira Sacra wijnen maken. Een droomreis!

  ·      Spanjekenners vertellen wat hun favoriete boeken zijn uit en over Spanje die de afgelopen maanden zijn verschenen. Ambassadeur Jan Versteeg, emeritus-hoogleraar Spaans Hub Hermans, schrijver en journalist Edwin Winkels en Pilar Tena, de directeur van het Instituto Cervantes geven tips.

  ·      Ernestina van de Noort en flamencozangeres Mayte Martín vertellen over de komende Flamenco Biënnale.

  ·      En verder: kersen plukken in Extremadura, het verhaal achter populaire Spaanse uitdrukkingen, oefen je Spaans, heerlijke recepten  van Sandra Alvarez, cd-tips & mucho más.


   

Espanje! 2021-01

15-01-2021*

Prijs: € 6.99


*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!