Verder winkelen
75
 • Gods vasthouden en ons volhouden

  Ga je belijdenis van je geloof doen? Heb je belijdenis van je geloof gedaan? Of weet je niet of je het wel moet doen? Dan schreef ik dit voor jou.
  Dit boek gaat over Gods vasthouden en ons volhouden.
  Over veiligheid bij God.
  En over eenzaamheid zonder God.

  Dat soort ervaringen staat warm en herkenbaar beschreven in hoofdstuk 5 van de Dordtse Leerregels. Dat hoofdstuk vertelt blij over Gods vasthouden van struikelende mensen. Vanuit de Bijbel wil ds. Henk Drost er met je over nadenken. In dit boek vind je naast persoonlijke bijbelstudie ook tips om er samen over te praten op een vereniging of in de groep. Er staan ook tips in om samen met de gemeente ermee bezig te zijn in een kerkdienst.

  Ds. Henk Drost heeft het geschreven toen hij predikant was in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Houten en veel jongeren blij waren met het houvast dat je in deze belijdenis vindt. Door veel mensen in de gemeente werd enthousiast gereageerd na de kerkdiensten over dit onderwerp.
  Hij heeft een aantal jaren in het buitenland gewerkt, nl. in Oekraïne, ter ondersteuning van kerken, en is momenteel predikant te Zwijndrecht-Groote Lindt.

Cahiers 75

01-12-2007*

Prijs: € 13.50


*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!