Verder winkelen
111
 • Wie is God?

  Wie is God? Een korte, spannende vraag. Misschien praat je er nooit over, maar toch zou je Hem beter willen kennen. En God wil zich graag laten kennen! Ook aan jou! Daarvoor heeft Hij de Bijbel gegeven.
  Maar de Bijbel is geen gemakkelijk boek! Je kunt best wat hulp gebruiken bij het lezen van de Bijbel. Daarvoor is dit boekje geschreven.
  Als je God leert kennen, ga je ook nadenken over je leven. Wat is de zin daarvan? Waarvoor zijn we hier op aarde? Waar gaat het naartoe? Ook dat soort vragen bespreken we in dit boekje.
  In elf hoofdstukken komen verschillende onderwerpen aan de orde. Allemaal bespreken we ze vanuit de Bijbel. Daarom staan er aardig wat bijbelteksten in.

  Je kunt dit boekje natuurlijk gewoon zelf lezen. Maar als je nog niet zo veel bijbelkennis hebt, is het handig om dat samen met anderen te doen. Dan kun je er ook even over doorpraten. Zo help je elkaar verder. Om zo’n gesprek een beetje op gang te helpen staan er in elk hoofdstuk tekstwolkjes met vragen. Daar zou je het gesprek mee kunnen beginnen.

  We hopen dat dit boekje je echt helpt om God beter te leren kennen.

  Ds. Henk van den Berg is predikant in Berkel en Rodenrijs.
  Wilma van der Jagt is catecheet en woont in Amersfoort.

Cahiers 111

04-03-2017*

Prijs: € 13.50


*) Datum van beschikbaarheid in Nederland. Voor het buitenland geldt mogelijk een andere datum!